Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 40 гостей.

Карта сайту

Президент України привітав школярів зі святом 1-го вересня та презентував новий цифровий застосунок «‎Мрія»

Теги: Загальні

 1 вересня 2023 року Президент України Володимир Олександрович Зеленський привітав з початком нового навчального року учнів та вчителів закладів освіти всіх регіонів України та шкіл закордоння, де навчаються українські діти.

   Під час онлайн-спілкування Президент анонсував створення ще однієї, окрім «Дії», цифрової мережі «‎Мрія» – окремого державного застосунку для батьків, дітей та вчителів, який забезпечить рівний і зручний доступ до знань й інновацій, щоб досягати успіху.
   Це особливий освітній простір, який містить унікальний алгоритм розвитку дитини, бібліотеку контенту, портфоліо досягнень дитини, планування зайнятості упродовж дня, ID, яке посвідчує особу дитини, опції безпеки, інструменти для полегшення праці педагогів тощо.
   Освітяни мали змогу подякувати Президентові за відновлені будівлі закладів освіти, облаштовані укриття, створення умов для повернення українських дітей на Батьківщину, поділилися своїми мріями про Перемогу та мир.
   На захід були запрошені, у тому числі, вчителі комунального закладу «Харківський ліцей № 89 Харківської міської ради». 54 педагоги харківського ліцею мали можливість поспілкуватися з Президентом України в режимі онлайн із облаштованого укриття в закладі освіти.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark