Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 24 гостя.

Карта сайту

Міська серпнева педагогічна рада «Освіта Харкова в умовах війни: безпечність, доступність, якість»

Теги: Загальні

 29 серпня 2023 року Департамент освіти Харкова провів традиційну міську серпневу педагогічну раду «Освіта Харкова в умовах війни: безпечність, доступність, якість», яка об’єднала більш як 150 учасників: педагогічних працівників та керівників закладів освіти м. Харкова всіх типів і форм власності, депутатів Харківської міської ради, ректорів провідних закладів вищої освіти, представників міської батьківської ради. 

  З початком нового навчального року освітян привітав  Харківський міський голова Ігор Терехов та провів офіційне нагородження Почесними грамотами Харківської міської ради, Виконавчого комітету Харківської міської ради, Подяками Харківського міського голови, відомчими нагородами Міністерства освіти і науки України представників вищої школи, педагогічні колективи та освітян, які протягом року проявили велику відданість професії та зробили вагомий внесок у розвиток освіти міста під час війни.
   За словами Ігоря Терехова, майбутнє Харкова - саме за освітою, тому сьогодні необхідно акумулювати всі ресурси і можливості для того, щоб підтримувати належний рівень навчання школярів та студентів міста. «Наші хлопці та дівчата захищають Україну ціною свого життя для того, щоб ми тут робили Україну кращою. Минулий рік був важким для всіх, але ми витримали. І результати, які продемонстрували наші діти на інтелектуальних конкурсах, турнірах, змаганнях, свідчать про високу ефективність вашої роботи навіть у складних воєнних умовах. Дякую вам за героїчну працю на освітянській ниві! І вірю, що наступний навчальний сезон ми пройдемо так само гідно», - звернувся до вчителів мер.
  Ольга Деменко, директор Департаменту освіти, підсумувала роботу минулого освітянського року, зокрема ознайомила присутніх із основними здобутками освіти Харкова, впливом використання цифрових технологій на освітній процес, особливостями національно-патріотичного виховання в сучасних умовах та визначила ряд стратегічних питань організації ефективної діяльності закладів освіти в 2023/2024 навчальному році.
   Голова ради ректорів закладів вищої освіти Харківської області, ректор Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця Пономаренко В.С. у своєму виступі позначив пріоритетні напрямки подальшої співпраці закладів вищої освіти із закладами загальної середньої освіти міста.
   На Серпневій приділили увагу темі партнерства влади та громадськості в сучасних умовах – об’єднання й координацію зусиль заради безпечного навчання юних харків’ян, рівність участі кожної зі сторін та спільну відповідальність за результати діяльності. Про це говорила у своїй промові голова  Міської батьківської ради Лариса Манерко. 
   На заході тривала онлайн-трансляція. Переглянути запис можна за посиланням.
 

 

 

 

 

 

 

Прикріплений файлРозмір
Доповідь Деменко О.І.-2023.pdf22.16 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark