Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

Про проведення марафону “Присвята рідному місту”

Теги: Наш Харків

 Харків... Місто-герой. Місто інтелекту. Місто натхнення. Місто сили, з яким пов'язані наші мрії, плани та надії. Різний. Рідний. Квітучий. Сучасний. Єдиний. Незламний. З характером. Неповторний. Найкращий... У серці кожного з нас, незалежно від  місцеперебування. 

   У кожного з нас є свої причини любити рідне місто та пишатись ним. Водночас саме любов до нього робить нас справжніми харків'янами.
   З 2016 року у великій харківській родині школярів та освітян є традиція: з нагоди Дня міста зізнаватись у своїх почуттях Харкову, беручи участь у конкурсі “Присвята рідному місту”.
   Департамент освіти Харківської міської ради запрошує школярів, батьків та вихованців позашкілля протягом серпня 2023 року продовжити цю традицію, взявши участь у марафоні «Присвята рідному місту».
   Пропонуємо для участі такі номінації:
   1 - «Рідному місту-герою присвячується» – авторські поезії про місто-герой та про харків’ян – незламних, небайдужих, мотивованих, сильних, мужніх, цілеспрямованих, натхненних, з іскрою в очах і вірою в серці в переможне завтра України. Роботи приймаються державною мовою у форматі відео (бажано горизонтального, з розширенням  .mp4, тривалістю до 2 хвилин). На перших кадрах просимо зазначати назву роботи та інформацію про автора (прізвище, ім’я, повна назва закладу освіти, клас/посада, район).
  2 - «Харків – моє місто сили» – індивідуальні малюнки, виконані в довільній графічній або живописній техніці (формат А-3 або А-4).  Просимо надсилати 2 фото: на одному сфотографована робота, у куточку інформація про автора (прізвище, ім’я, повну назва закладу освіти, клас, район), на другому – фото учасника з роботою в руках.
  3 - «Ми ще заспіваємо разом цю пісню в нашому місті» – мотиваційні авторські пісні (відео з розширенням  .mp4, тривалістю до 3 хвилин) про рідний Харків, його дивовижних мешканців, захисників, спільне наближення Перемоги.
   Матеріали просимо надсилати протягом серпня на електронну адресу kharkiv.challenges@ukr.net, зазначаючи прізвище, ім’я, заклад освіти, клас/посаду, район. 
   Кращі роботи учасників будуть розміщені протягом місяця в Telegram-каналі “Харків надихає”.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark