Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 35 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції “Відпочиваймо цікаво, безпечно, корисно. Лайфхаки від школярів та батьків”.

Теги: Наш Харків

 Щиро вдячні всім дітям, батькам та освітянам, які долучились до ініціативи Департаменту освіти, дотримались умов та поділились власними рекомендаціями в межах освітньої акції “Відпочиваймо цікаво, безпечно, корисно. Лайфхаки від школярів та батьків”.

   Протягом місяця було отримано 3927 робіт, у яких ви радили, як провести канікули без гаджетів, які цікаві місця відвідати в рідному місті та за його межами, яке активне дозвілля допомагає вам та вашим друзям підтримувати фізичну форму в цей період, які настільні ігри та ігри на природі можуть захопити однолітків сильніше за віртуальний світ, які майстер-класи та книги покращують настрій та знімають стрес тощо. Батьки та класні керівники рекомендували, як організувати відпочинок так, щоб була можливість не лише відпочити, а дізнатись щось нове. 296 найцікавіших порад опубліковано у нашому Telegram-каналі “Харків надихає”.

  Вдячні тим дітям та дорослим, які знаходять під час канікул та відпустки час для допомоги захисникам: плетуть сітки, розвозять гуманітарну допомогу, печуть смаколики, виробляють браслети, беруть участь у благодійних заходах, кошти від яких переказують на потреби ЗСУ. Кожна дія, кожен вчинок окремої людини в цей час – це щодня вибір між спільною Перемогою та спільною поразкою. Дякуємо, що своїми діями наближаєте Перемогу.
  Попереду ще місяць канікул. Бажаємо яскравих, сонячних, незабутніх моментів! Набирайтесь сил та позитивних емоцій, зміцнюйте здоров’я, зустрічайтесь із друзями, занурюйтесь у світ книг, розваг, спорту та веселощів, освіжіть свої думки, робіть те, що дарує вам задоволення, розважайтеся та отримуйте масу чудових вражень.
 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark