Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 49 гостей.

Карта сайту

Освітня акція «Відпочиваймо цікаво, безпечно, корисно. Лайфхаки від школярів та батьків»

Теги: Наш Харків

 Усі без винятку школярі з нетерпінням чекали літні канікули. І це зрозуміло, адже вони найтриваліші та припадають на найтеплішу пору року. Канікули – щастя для учнів, але ще та задачка для батьків, як зробити так, щоб весь відпочинок не минув у гаджетах.

   Департамент освіти Харківської міської ради запрошує учнів, родичів, вихованців позашкілля упродовж липня долучитись до освітньої акції “Відпочиваймо цікаво, безпечно, корисно. Лайфхаки від школярів та батьків” та порадити з власного досвіду, як провести вільний від навчання час якомога змістовніше, насиченіше, корисніше, цікавіше та безпечніше. Звертаємо увагу на ключове слово акції - “ЛАЙФХАКИ (поради). Отже, просимо не надсилати звичайні фотозвіти з місць відпочинку (кав’ярень, пляжів, майданчиків, парків), оскільки вони на каналі розміщуватись не будуть. 
   Із нетерпінням чекаємо на ваші рекомендації, 
   - які ігри можуть захопити однолітків сильніше за віртуальний світ, 
   - яке активне дозвілля допомагає підтримувати фізичну форму в цей період, 
   - які заходи, книги, курси, фільми, мультфільми, майстер-класи допомагають розвивати соціальні навички, покращувати настрій та знімати стрес, 
   - як організувати відпочинок так, щоб дитина не тільки відпочила, а й вивчила щось нове та з цікавістю повторила вивчене.
   Форму подачі матеріалу учасник обирає самостійно: або колаж (із чітко зазначеними порадами), або відео українською мовою (бажано горизонтальне, з розширенням  .mp4, тривалістю до 2 хвилин). Найцікавіші лайфхаки будуть опубліковані на нашому каналі “Харків надихає” протягом липня.
   Знаємо, що значна частина учнів допомагає батькам плести сітки, робити свічки, пекти смаколики, сортувати гуманітарку, виробляти сувенірну продукцію, кошти від продажу якої переказуються на потреби ЗСУ. Просимо ділитись такими історіями, щоб місто знало своїх юних героїв та помічників. Кращі роботи опублікуємо на каналі “Харківські герої освітнього фронту” протягом місяця.
   Матеріали просимо надсилати до 30 липня на електронну адресу kharkiv.challenges@ukr.net, зазначаючи прізвище, ім’я, заклад освіти, клас, район.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark