Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 46 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам марафону «Від серця до серця»

Теги: Наш Харків

 Щиро вдячні всім учасникам міського марафону “Від серця до серця” - усім тим, хто знайшов час та можливість допомагати, хто об’єднався з метою примноження добра у світі та підтримки тих, хто такою високою ціною щодня наближає мир та нашу омріяну перемогу.

   8162 роботи надіслано протягом квітня. Таке єднання дошкільнят та школярів, педагогів та батьків, позашкільників та випускників закладів освіти минулих років ще раз демонструє, як багато ми можемо, коли працюємо разом та спрямовуємо свої зусилля на добрі справи. Саме у єдності та небайдужості наша сила! 24.02.2022 нам було однаково страшно, потім – однаково боляче. А зараз ми всі однаково, незалежно від віку та місцеперебування, прагнемо перемоги, правди, миру, добра, спокою, стабільності та щасливого майбутнього. Ми разом переживаємо за наших героїв та підтримуємо їх. Ми разом допомагаємо одне одному. Ми разом щодня своїми вчинками наближаємо омріяну перемогу та мир у рідній країні.
   У зворушливих відео та фотозвітах діти та педагоги ділилися історіями про те, як запалювали вогонь надії та натхнення, протягом квітня вітаючи зі світлим святом Великодня наших героїв-захисників (і тих, які несуть службу, і тих, які перебувають у шпиталях та проходять реабілітацію), рятувальників, пожежників, медиків, людей із соціально вразливих категорій тощо. Родини та педагогічні колективи плели сітки, донатили на потреби ЗСУ, брали участь у благодійних акціях та ярмарках, пекли паски перемоги та домашніми стравами піднімали бойовий дух захисників. Діти запалювали вогонь надії та натхнення, записуючи авторські вірші, наповнюючи зарядом позитивних емоцій, передаючи нашим захисникам-героям через волонтерів обереги та листівки з щирими словами вдячності, побажаннями миру, тепла, світла, перемоги та скорішого повернення до рідних домівок.
   Марафон добіг кінця, але це не привід зупинятися. Чекаємо всіх на наших нових акціях, марафонах та челенджах. Ми потрібні одне одному! Підтримуймо! Допомагаймо! Зберігаймо нашу єдність! Борімося щохвилини кожен на своєму фронті за нашу країну та працюймо заради спільної української перемоги! Примножуймо добро у світі та разом створюймо наше щасливе майбутнє!
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark