Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 36 гостей.

Карта сайту

Дякуємо учасникам освітньої акції “ДЕ ЄДНІСТЬ, ТАМ І ПЕРЕМОГА”

Теги: Наш Харків

 Освітянська родина єдина та незламна, тому впевнено продовжує формувати сильне та освічене покоління  – націю нескорених.   

   Завдяки спільній вірі та підтримці, небайдужості та стійкості ми щодня крок за кроком наближаємося до Перемоги. 
   Вдячні кожному та кожній, хто долучився до освітньої акції «ДЕ ЄДНІСТЬ, ТАМ І ПЕРЕМОГА».
   Протягом червня учасники надіслали 7283 роботи, 527 із них оприлюднено в наших Telegram-спільнотах.

   6317 колажів (з дитячими світлинами дошкільнят і школярів та фото батьків s педагогів у такому ж віці) підготували дорослі та діти на онлайн-вернісаж «Світ дитинства» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. 

   610 школярів поділились власними історіями про силу шкільної дружби під час відеомарафону «Сила шкільної дружби», з нагоди Міжнародного дня друзів. 

   17 фотозвітів надійшло від закладів освіти про акції, спрямовані на підтримку наших захисників.

   339 школярів у межах флешмобу «Наші люди – наша гордість» з нагоди Дня Конституції України згадали в коротких відеороликах видатних харків’ян, які зробили значний внесок у державотворення країни й передали свою мудрість майбутнім поколінням, та їхні цитати про українську ментальність, мову, особливості характеру, досягнення та наше дивовижне місто.

   Де єдність, там і Перемога. Тримаймося разом! Підтримуймо одне одного разом! Переможемо разом! А потім разом будуватимемо наше щасливе майбутнє. У єдності сила нашого міста, нашого народу та нашої країни.
 

 

  

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark