Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 39 гостей.

Карта сайту

Позашкільна освіта

Теги: Позашкільна освіта

 Позашкільна освіта є важливою складовою системи освіти, метою і завданням якої є розвиток здібностей дітей та молоді у сфері освіти, науки, культури, фізичної культури і спорту, технічної та іншої творчості, національно-патріотичне виховання, формування моральних цінностей, здобуття первинних професійних знань, вмінь і навичок, необхідних для соціалізації, подальшої самореалізації та професійної діяльності.

 
   З нормативними документами з питань позашкільної освіти можна ознайомитись у розділі «Позашкілля» ДНУ «ІМЗО».

 

   Освітній процес у закладі позашкільної освіти здійснюється за типовими освітніми програмами або за освітніми програмами, розробленими на основі типових освітніх програм.

   З метою створення умов для залучення дітей до якісного і змістовного дозвілля, вивчення і популяризації кращого досвіду педагогів закладів позашкільної освіти ДНУ «ІМЗО» створена електронна сторінка «Позашкілля: скарбничка досвіду».

   З метою забезпечення гуртків, груп, секцій, студій та інших творчих об’єднань закладів позашкільної освіти якісною навчальною літературою та навчальними програмами проводиться Всеукраїнський конкурс рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти.
 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark