Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 52 гостя.

Карта сайту

Обгрунтування

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Майонез 67% жирності , кетчуп , оцет , кориця мелена, ванілін, перець чорний мелений , сіль кухонна кам’яна, посипка на пасху, кунжут, приправа універсальна овочева (ДК 021:2015:15870000-7: Заправки та приправи).

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Чай чорний ,  кавовий напій ДК 021:2015: 15860000-4  Кава, чай та супутня продукція.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Oгірки консервовані, томатна паста, горошок зелений мозкових сортів, сухофрукти, повидло за кодом ДК 021:2015:15330000-0 Оброблені фрукти та овочі.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Олія соняшникова рафінована ДК 021:2015: 15420000-8 Рафіновані олії та жири.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Борошно пшеничне в/г ДК 021:2015 :15610000-7 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості.

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Крупа гречана, пластівці вівсяні, пшоно, рис довгозернистий, крупа ячнева, крупа перлова, крупа пшенична код ДК 021:2015:15610000-7:Продукція борошномельно-круп'яної промисловості.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Макарони ДК 021:2015 – 15850000-1 - Макаронні вироби.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Морква,  буряк  столовий, цибуля ріпчаста, капуста качанна, часник. За кодом ДК 021:2015: 03220000-9–  Овочі, фрукти та горіхи.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Молоко незбиране згущене з цукром 8,5% жир.,молоко сухе знежирене код ДК 021:2015  15510000-6  Молоко та вершки.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Сир кисломолочний ваговий від 9%, код ДК 021:2015:15540000-5 Сирні продукти.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Картопля , горох сушений ДК 021:2015 - 03210000-6 Зернові культури та картопля.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Цукор білий кристалічний ваговий згідно ДК 021:2015 – 15830000-5 Цукор і супутня продукція.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Сосиски I сорту -111800 кг, сосиски вищого сорту- 2142 кг

за кодом класифікатора ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Маргарин столовий код ДК 021:2015 :15430000-1 Харчові жири.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Теги: Обгрунтування

 Сік фруктовий пастеризований 0,2 л за кодом ДК 021:2015:15320000-7 «Фруктові та овочеві соки».

 

Перейти вгору RSS-материалShare/Save/Bookmark