Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 25 гостей.

Карта сайту

Заключний етап міського конкурсу «Учень-року-2012»

Теги: Анонси

 5 квітня 2012 року на базі Харківської загальноосвітньої школи № 151 відбудеться ІІІ етап міського конкурсу «Учень року -2012».

    У заключному етапі, за рішенням журі конкурсу, братимуть участь 29 претендентів, які отримали найвищі бали за результатами перших двох етапів міського конкурсу «Учень року-2012».

   Саме серед них і розпочнуться основні змагання за звання «Учень року-2012» у номінаціях «Інтелектуал року», «Лідер року», «Творча особистість року», «Спортсмен року».

   Відкриється конкурсна програма інтелектуальним турніром, у ході якого учням будуть запропоновані наступні завдання: відгадати видатних діячів з різних сфер діяльності та висловити своє розуміння й відношення до запропонованого твердження. Учасники продемонструють ораторські здібності, уміння логічно та аргументовано висловлювати свої думки.

   Насамкінець конкурсанти презентуватимуть свої успіхи та перемоги, які вони досягли на Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних змаганнях, фестивалях, конкурсах, турнірах.

   Це буде «Хвилина слави» для усіх конкурсантів, тріумф майстерності, творчості, досконалості всебічно обдарованих учнів нашого міста.

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark