Статистика сайту

Сейчас на сайте 1 пользователь и 57 гостей.

Карта сайту

Семінар для новопризначених керівників закладів загальної середньої освіти міста

Теги: Методична робота

 26 жовтня 2023 року Департаментом освіти за участі Консорціуму Finn Church Aid (FCA) в приміщенні метрошколи проведено чергове заняття постійно діючого семінару для 45 новопризначених керівників шкіл Харкова «Основи управління закладом загальної середньої освіти» за темою «Психологічний супровід учасників освітнього процесу в рамках реалізації проєкту «Безпечне повернення до навчання в Україні».

   Виступ спікерів і психологів мобільних груп FCA, був спрямований на ознайомлення керівників шкіл з найкращими світовими практиками роботи в умовах надзвичайних ситуацій та психосоціальної підтримки на засадах сприяння розвитку освіти, чутливої до конфліктів. 
   Керівники шкіл взяли участь у занятті з елементами тренінгу за програмою «Безпечний простір» та долучилися до виконання вправ на зниження психоемоційного напруження, тривожності та пошуку власних ресурсів. Активна робота з психологами-тренерами сприяла формуванню стійкості до стресу, що є запорукою підтримки емоційного стану педагога.
   В рамках даного семінару розпочато впровадження програми психологічної підтримки учнів і вчителів, а також серії тренінгів із надання першої психологічної допомоги та соціально-емоційного навчання.
 

 

 

 

 

 

Перейти вгору Share/Save/Bookmark