Статистика сайту

Сейчас на сайте 0 пользователей и 26 гостей.

Карта сайту

Методичні рекомендації для педагогів ЗДО "Агресія. Анексія. Конфлікт. Соціально-педагогічна та психологічна відповідь на виклики для дітей"

Теги: Методичні посібники

 Методичні рекомендації для педагогів ЗДО "Агресія. Анексія. Конфлікт. Соціально-педагогічна та психологічна відповідь на виклики для дітей", 2016.

   Видання містить опис актуальних викликів для розвитку дітей дошкільних навчальних закладів, які пов’язані з адаптацією до нових умов, переживанням стресових ситуацій та травматичним досвідом. У книзі висвітлено рекомендації для педагогів з формування готовності до роботи в екстремальних умовах, організації сприятливого психологічного мікроклімату підтримки, наведено основні питання просвіти для батьків (зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб) щодо допомоги дитині в подоланні психотравматичних подій, стану надмірного психічного напруження і втрати, прийоми ефективного впливу на поведінку дитини та її адаптації до нового місця проживання. Подано програми занять і тренінгів, вправи з окресленої тематики.
 

 

Прикріплений файлРозмір
Агресія. Анексія. Конфлікт..pdf3.06 Мб
Перейти вгору Share/Save/Bookmark